skip to Main Content
0341-432127 info@stalvanzundert.nl

Dagbesteding

Bij Zorgboerderij Stal van Zundert wordt er gewerkt vanuit de visie dat het belangrijk en waardevol is iets te betekenen voor de medemens.

De begeleiding bij Zorgboerderij Stal van Zundert is gericht op de mogelijkheden in plaats van de onmogelijkheden van iemand. Er wordt een niet-therapeutische sfeer nagestreefd.

De begeleiders bij Stal van Zundert bieden een veilige omgeving waarin de deelnemers zich in alle rust kunnen ontwikkelen. Bij deze ontwikkeling krijgen de deelnemers op hun eigen niveau zoveel mogelijk vrijheden en verantwoordelijkheden. Wij werken vooral vraaggericht waardoor we de activiteiten aanpassen naar behoefte, interesse en mogelijkheden van de cliƫnt.

Door de diversiteit aan doelgroepen bij Zorgboerderij Stal van Zundert leert ieder dat iedereen bijzonderheden, mogelijkheden en onmogelijkheden heeft. De deelnemers worden zo begeleid dat de verschillende deelnemersgroepen een positieve invloed op elkaar hebben.

Zinvol bezig zijn met arbeid, binnen ieders mogelijkheden, vinden wij een goede vorm van dagbesteding. Het kan een mens aanzetten tot nieuw gedrag en grotere zelfwaardering. Het verkrijgen van ritme en structuur, gezond worden en blijven, het opdoen van sociale contacten en het verkrijgen en behouden van sociale, motorische en arbeidsmatige vaardigheden zijn belangrijke doelen bij Zorgboerderij Stal van Zundert.

Back To Top