skip to Main Content
0341-432127 info@stalvanzundert.nl

Activiteiten

Samen met onze cliënten zorgen wij er voor dat onze dieren en accommodatie verzorgd worden. Zo doen wij allerlei verschillende klusjes zoals waterbakken vullen, dieren voeren, hokken verschonen, vegen, stro en hooi aanvullen, rijbak slepen met de trekker, grasmaaien, onkruid wieden, harken in de weilanden, paarden poetsen, paardrijden, tuig poetsen en dieren knuffelen.

Ook is er veel tijd om te spelen en ontspannen op onze vogelnestschommel, trampoline, dierenweide, klimtoestel, springkussen, waterspeeltoestel, timmerhoek, zandbak, voetbalveldje,  en skelters. Bij mooi weer spelen we graag spelletjes met water en gaan onze sproeiers regelmatig aan voor een hoop waterpret. Ook in de winter kunnen we passende buitenactiviteiten bieden zoals sleetje rijden (eventueel achter een pony of de trekker), sneeuwpoppen maken en glijden op een ijsbaantje.

Naast alle buitenactiviteiten beschikken we over een mooie binnenruimte waar we kook- en bak activiteiten kunnen doen en kunnen knutselen, tv-kijken, spelen, een boekje lezen of spelletjes doen. Daarnaast is er een grote timmer ruimte waar zowel voor volwassen deelnemers als voor de kinderen allerlei materiaal beschikbaar is om mee te knutselen. Hier maken wij onder andere verschillende producten die wij verkopen in ons winkeltje.

Om ook voor de creatieve deelnemers een binnenruimte te hebben is er een ruimte met heel veel knutselmateriaal gerealiseerd.

 

Wij werken vooral vraaggericht wat inhoudt dat we de activiteiten aanpassen naar behoefte en interesse van de cliënt. Hierdoor kunnen wij iedereen een passend aanbod voor een dagbesteding geven.

Back To Top