skip to Main Content
0341-432127 info@stalvanzundert.nl

Wij zijn Elize en Laurens en sinds 2021 vormen wij met onze twee biologische kinderen een gezinshuis aan het terrein van Zorgboerderij Stal van Zundert.  Dit doen wij onder de vleugels van Astrid en Wilfried van Zundert die sinds 2006 ervaring hebben met een gezinshuis.

Elize heeft haar HBO Social Work afgerond en is geregistreerd bij het SKJ. Laurens heeft de opleiding Medewerker Maatschappelijk Zorg niveau 4 gedaan en heeft zijn BHV.

Rondom gezinshuis van Zundert zijn veel dieren. Paarden, honden, schapen, kippen, hangbuikzwijntjes ,konijntjes en een ezel.

Onze missie en visie

De kracht van ons gezinshuis is dat de jongeren kunnen opgroeien in een gezin. De kracht van het gewone leven. Als het niet anders kan en een kind moet uit huis geplaatst worden, willen wij er staan. Direct zonder bureaucratische onzin. Wij willen jongeren die om wat voor reden dan ook in ons gezinshuis moeten gaan wonen een veilige en stabiele woonsituatie geven. Een plek waar jongeren verder kunnen met hun persoonlijke ontwikkeling.

• Dit doen wij door iedere jongere te respecteren in wie hij is of waar hij vandaan komt.
• Wij vinden het belangrijk dat een jongere een eigenheid heeft of ontwikkelt.
• We proberen iedere jongere zo zelfstandig als mogelijk te maken.

Wij bieden een gezellig, betrokken en warm thuis met ruimte voor ieder zijn individuele behoefte en ontwikkelingskansen. Heel belangrijk vinden wij een goede samenwerking met biologisch ouders. Jongeren en hun ouders mogen van ons verwachten dat we kritisch zijn op ons eigen handelen en continu ons handelen ontwikkelen en professionaliseren.

“Wij doen dingen samen als het kan en apart als het moet”

Back To Top