skip to Main Content
0341-432127 info@stalvanzundert.nl

De Lunchtuin Ermelo

Vanaf Juni 2015 hebben wij De Lunchtuin geopend!

Een rustige plek op ons landelijke terrein waar werknemers van omliggende bedrijven, maar ook fietsers die langs komen of andere geïnteresseerden, kunnen lunchen of een kop koffie met huisgemaakt gebak kunnen nuttigen. De ultieme (lunch)plek om even tot rust te komen en te genieten van het buitenleven.

Of u nu een kom huisgemaakte soep, een heerlijke tosti, een kakelverse uitsmijter, een punt zelfgemaakt gebak of enkel een drankje wilt; wij verzorgen dit met plezier voor u!

Door de lunchtuin samen met de deelnemers van onze zorgboerderij te runnen wordt gezorgd voor een optimale integratie van om liggende bedrijven en onze zorgboerderij.

De buitentafels van De Lunchtuin staan tussen onze fruitboompjes en hebben uitzicht op de aanliggende speeltuin, moestuin en een aantal van onze dieren of de omliggende natuur. Hierdoor is het voor jong en oud een plezier om in de Lunchtuin te komen.

Naast de mogelijkheid om bij ons te komen lunchen is het ook mogelijk om uw lunch af te halen. U kunt ter plekke bestellen of uw bestelling van te voren aan ons doorgeven zodat wij kunnen zorgen dat deze op tijd klaar staat voor u.

Ook bieden we High-Tea op afspraak aan en kunnen wij op bestelling gebak voor u verzorgen.

Openingstijden

Gedurende de wintermaanden (vanaf 4 november) is de Lunchtuin gesloten.
Vanaf 1 april zijn wij weer geopend.

Bekijk meer:

null

Broodje van de maand

Bekijk het broodje van de maand!

null

Lunch bestellen

Bestel uw lunch alvast online!

Back To Top